FreeCharge Customer Care Number | Promo Code, Recharge Phone No, Email Id

FreeCharge Customer Care Number

FreeCharge Customer Care NumberFreeCharge is an online prepaid mobile recharge service provider. You can simply dial FreeCharge Customer Care Number to sort out issues related to recharges, refunds of payment, delivery or non- delivery of coupons and vouchers etc. To avoid the troubles which occur while making online transaction or payments, we are here with FreeCharge Recharge Phone Numbers any other details. Free Charge is an Indian e-commerce website which deals in all kinds of recharge to any telecommunication mobile operator in India. This FreeCharge Customer Care Number is accessible 24×7 i.e. you can call anytime to get quick solutions to all your queries. Fetch all the details concerning e Customer Care Number, FreeCharge Promo Code, Email Address etc. here.

This Page Includes

  • FreeCharge Customer Care Number
  • FreeCharge Email Address
  • FreeCharge Head Office Address
  • FreeCharge Social Media Links
Contact Number 080-33037133, +91-22-40363031, 022-28293100
Headquarters Located At Mumbai, Maharashtra
Founder name Kunal Shah
Founded Year August 2010

 

FreeCharge Customer Care Number

By dialing this FreeCharge Customer Care Number, you will be able to sort out your query easily. If you face problem such as blockage of account or any suspicious activity/transaction, you can consult them.

Contact Number 080-33037133, 022-28293100
Free Charge Head Office  Number +(91)-22-40770600
For General Support +91-22-40363031
For Other Support +91-22-28290313

 

Read Also – Learn To Recharge Online

FreeCharge Email Address

There is no need to be worry so as to sort out your query, as FreeCharge maintain contact with Partners, Customers through E mail Id. Those who are worried about their carrer can send mail at career information Id.

Email ID to become a partner [email protected]
Email id for career info [email protected]
Freecharge care email id [email protected]

 

Check Here – How to Write a Complaint Email to a Company

FreeCharge Head Office Address

You can visit head office if you still face any query. So, have a look on the Corporate office address which is provided here.

Accelyst solutions Pvt. Ltd.
D-1, Udyog Sadan No.3, MIDC Central Road,
Andheri (E), Mumbai-400093, Maharashtra

FreeCharge Social Media Links

Contact FreeCharge executives any time through social media sites such as Face book, twitter, Google Plus, the address of which is provided here.

Facebook facebook.com/freecharge
Twitter twitter.com/freecharge
Google+ plus.google.com/+freecharge

 

 Also Check – The Right Way of Filling Online Complaint

 

Ques 1: Will My Cards Be Saved For Future Transactions?

Ans 1: Yes, the company saves all the details that are entered by you during checkout for future transaction.

 

Ques 2: How Can I Pay Using Freecharge Account?

 Ans 2: To make payments easy on FreeCharge use the following steps given below:

  • Go to the official website of FreeCharge
  • Select the Payment Page.
  • On Payment Page Hit on the link “Pay WithFreeCharge”
  • You will find a window asking for your FreeCharge Account Login.
  • Log in with your email and Password.
  • At last select the mode of payment.
  • Hit on submit button.

 

Ques 3: What Payment Options do I Get with Freecharge Account?

Ans 3:  With addition to your FreeCharge balance the company provides you the facility to recharge with credit card/debit card and net banking options.

 

Ques 4:  Where All Can I Use Freecharge Balance?

Ans 4: The Company provides you the facility to use its balance as a host of Merchant website. Customers can also use it some making payments of some physical stores.

 

Ques 5: My Freecharge account has enough Balance; Can I still pay using my cards?

Ans 5: In such case the company provides you facility to pay using your cards. But the company advice you to pay with Freecharge balance as its more convenient and you will also get the benefits too with it.

 

Ques 6: What do you mean by Special Recharges?

Ans 6: The Company provides this facility to only prepaid mobile users. With this special recharge you receive special prices on 2G, 3G, 4G, and SMS and talk time packs.

 

Ques 7: My Freecharge Balance has been debited but transaction has failed, what should I do?

Ans 7: In such a case no need to worry. The company will reverse the whole amount in your account at no time.

 

Ques 8: How Will I Be Notified For Transactions And Refunds?

Ans 8: At the time of registering in FreeCharge you have entered an contact number as well as your email ID in  any of the transaction that took place in your account will be send to your registered contact number and email id too.

 

Ques 9: What Should I Do If My Recharge Is Not Done?

Ans 9: In case if your recharge in not done follow the steps given below:

  • Firstly wait for 5 -10 minutes may be your recharge is not done due to network traffic.
  • If still you can’t get any notification of the recharge done, you can write to the [email protected] care executive will connect you as soon as possible.

 

Ques 10: Can we pay postpaid data card numbers/ landline and utility bill payments?

Ans 10: Yes, the customers can do the payments of all the post paid data card number, landline and utility bill payments.

 

Ques 11: Is there any extra charge for Recharging?

Ans 11: No, there will be no extra charge of using this app. You will get the same benefits that your mobile executive offers you.

 

Ques 12: Can I recharge for International numbers?

Ans 12: No, at present the company does not provide the facility to recharge International numbers.

 

Ques 13: What is the maximum amount I can store In My Account?

Ans 13: The Company provides its customers the facility to hold an account of max. of Rs. 10,000.

 

Ques 14: Does the recharge happen immediately?

Ans 14: The Company provides the facility of fastest recharge service. As soon as your recharge is made, the company will provide the confirmation message to the registered number as well as to the email id.

 

Ques 15: Can I recharge for my friends and relatives too?

Ans 15: Yes, this facility is also available in the service. All you need to do is to enter their mobile number and hit on recharge button.

 

Ques 16: Can I recharge without selecting coupons?

Answer: Yes, you can also recharge your account without using the coupons.

 

Ques 17: How many recharges can be done in a Day?

Ans 17: You can perform multiple numbers of transactions in one day. But there is a limit of transactions i.e., Rs 1000 for prepaid and Rs 5000 for Postpaid number.

 

Ques 18: At the time of recharge, I’m unable to proceed further and I’m getting an error as the operator is down. What does this mean?

Ans 18: In such case wait for the operator to fix the technical issues their end and then you can attempt for recharge again.

 

Users, if you have more queries and other questions related to FreeCharge, you can check the below given links. Through the help of these links, you can get the answers of your questions according to category.

 

About FreeCharge

FreeCharge is one of the renowned e-commerce website of India which deals in all kinds of recharges. It came into existence on August, 2010 by Kunal Shah and Sandeep Tandon. Its headquarters are located in Mumbai, Maharashtra. The service of recharge is only available on all prepaid mobile connections.  It offers easiest and simplest way to get recharge.

FreeCharge makes the recharge almost for free. It provides discount coupons to its registered users. Individuals 18 years or above can get its membership. This corporation deals in online Recharge for various Prepaid Mobile Data Cards, DTH and Postpaid Mobile Bill Payments. Customers enjoy its services in the way the amount paid by them is returned through shopping coupons.

In order to delight its customers, it offers online wallet feature. Through it, FreeCharge announces gift offer to Android phone users so that they can send as well as receive the money by the use of WhatsApp. With the help of FreeCharge, you can recharge your mobile, Data Cards, DTH and pay your electricity or other bills easily. Through Recharges, you can  make recharge for following things.

  • Airtel
  • Aircel
  • Vodafone
  • BSNL
  • Tata docomo
  • Idea
  • Reliance GSM
  • Airtel digital
  • Tata Indicom
  • Uninor
  • MTS
  • Videocon
  • Virgin CDMA and Virgin GSM
  • Dish TV bills of Tata sky
  • Sun direct
  • Videocon d2h
  • Data card of Tata photon
  • Reliance netConnect
  • MTS blaze and MTS browse

Finally, you get all the detailed information concerning FreeCharge Customer Care Number. You are free to call on these given FreeCharge Customer Care Numbers at anytime from anywhere. Your queries will be solved in the least time.

Have A Look On Below Links

Paytm Wallet Customer Care Number Oxigen Wallet Customer Care Number
PayTM Customer Care Number State Bank Buddy Customer Care Number

 

16 thoughts on “FreeCharge Customer Care Number | Promo Code, Recharge Phone No, Email Id

  1. I tried to call on ur help line number no response it iratating…why only problem while recharging my telwnor number …

    Kindly revert .

    • To add money to your account
      -> Press on “Add Money” after logging in to your account.
      -> Choose the mode of transfer (debit/card/credit card or net banking).
      -> Enter the required card/net banking details.

  2. My MTS dongle number is 915206224. I can’t recharge for it from freecharge. & my amount was deduct. Freecharge customer care are not giving satisfied answer. plz tell what can i do next???

  3. Hello sir i m shivani singhal mne apne free charge app m 10000 rupees add kre the usm se mjhe 5000 rupees bank m trasfer krne h but woh ho ni re h kya kru m please help me

    • Open the FreeCharge app and Press Account
      Press the My account details button
      Press on the balance you have in your wallet (below your name and email ID)
      Press the Withdraw button, and choose the bank account you want to transfer money to
      Press Withdraw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *