Snapdeal Customer Care 92126 92126 | Care Executive – Toll Free Helpline

Snapdeal Customer Care

Want to get in touch with Snapdeal customer care executives? Try out the most convenient and easiest way by calling on Snapdeal Customer Care Number Toll Free. If you need expert advice for any product or item, dial Snapdeal customer care phone number.

Today’s, the most used and download online shopping site is Snapdeal which give you access to thousands of products for males, females and kids with multiple product categories such as clothing, personal care, beauty item, household appliances, electronic gadgets and many more.

Snapdeal Customer Care No

The all main vision of the Snapdeal is to develop the most ravishing commerce eco- system which tends to develop the good experience for buyers and sellers both. Also, the order related queries, or return/exchange related things can also be sorted out via Snapdeal customer care helpline number as stated by customer-carenumber.com

Check Here – Snapdeal Mumbai Customer Care

Snapdeal Customer Care Number

  • Snapdeal customer care contact number: +91-92126 92126
  • Snapdeal.com customer care number 24 hours: 011 45371100 / 092126 92126anywhere anytime as it is 24*7 available
  • Snapdeal official site: www.snapdeal.com

Snapdeal Customer Care Helpline Numbers

City Snapdeal Customer Care Toll Free Number 24×7
Snapdeal Customer Care Number Ahmedabad (Gujarat) 09212692126
www.Snapdeal Customer Care Toll Free Number Bangalore (Karnataka) 080466603100
Snapdeal Customer Care Toll Free No Chennai (Tamilnadu) 09212692126
Snapdeal Customer Care Contact Number New Delhi 08888254614
Snapdeal 24/7 Customer Care Number Gurgaon (Haryana) 01246600200

 

 Get Details – Top 10 Online Shopping Sites

Snapdeal Customer Care Email id

  • To register you complaint or feedback related to any service you may mail to [email protected]
  • Official Website: www.snapdeal.com

Snapdeal Corporate Office Address

Plot No. D & 249 E, DLF Phase IV,

Sector 20, Gurugram, Haryana 122016

  • Snapdeal.com customer care number: +91-92126 92126

Press Here For Snapdeal Customer Service Details

Snapdeal Social Networking Sites

As the organization also provide customer care service through on social networking sites, those who are unable to contact through above provided Snapdeal Customer Care Number, they must connect to social media sites which given in the table framed below-

Also Check – What Is The Best Time To Shop Online

Some Commonly Asked Questions

Question 1: How Can I Check My Order Status?

Answer: In order to check the status of your order follows the given steps:

  • Go to the official website.
  • Select “Track My Order “Link.
  • Enter your Order ID and last hit on “OK” button.

Question 2: How Do I Know My Order Is Confirmed?

Answer: In the case that your Order is confirmed the company will send you the email or SMS on the number/email address that you have entered while registering.

You can also check either your order is confirmed or not by going to the official website of the company and hitting on the link “My Orders Page “there you will find the complete list of your orders.

Question 3: Can I Open And Check The Contents Of My Package Before Accepting Delivery?

Answer: At present the company is not providing this facility to its customer. It is only available in some of the Items only.

Question 4: Why Is the Status on the Courier’s Website Different From My Orders?

Answer: The Company provides you the Information regarding your order as soon as you make an Order, by sending an SMS or Email to the registered number or to the email address that you have provided at the time of booking the Order. If there is any update in your order you will again be informed by the same process the company.

Question 5: Does Snapdeal Deliver To My Location?

Answer: To check either the delivery can be made in your location or not follow the steps given below:

  • Go to the official website of the company.
  • Select the “Item” that you want to order.
  • At last you will be asked for the “delivery address”.
  • Enter your “Pin Code” in the Pin Code tool located at last of the item information.
  • By entering your Pin Code it will confirm you that the delivery will be made to your address or not.

Get Details – Top 10 Companies That Provide Best Service To Their Customers

Question 6: I Paid Next Day Delivery Charge But My Item Didn’t Reach As Promised. Now What?

Answer: In the case when you had paid Next Day Delivery charge but my item didn’t reach as promised, the company will refund the charge as well as the company will compensate the equal amount to your Free Charge Account.

Question 7: Can I Cancel My Replacement Request?

Answer: In case you change your mind you can cancel the replacement request or pickup of your item. If you unable to do so please report it at Snapdeal customer care number

Question 8: When Can I Expect Refund For My Returned Item?

Answer: The refund is done as soon as the item is received to the company. The return item is checked and the refund is done within 2 working days. In some of the cases such as:

  • For Prepaid Order: The refunded is made at the moment only and is credited to your account. The bank takes 4 working days to credit this amount.
  • For Cash on delivery Orders: The refund amount is credited in your account within 2 working days.
  • For Orders placed using Free Charge Balance: In this case the amount will be refunded in the free charge account within 1 hour.

Question 9: I Don’t Remember My Password, what to do?

Answer: In case when you forgot your password follow the steps given below:

  • Go to the log in page.
  • Hit on the “Login without password “Button.
  • After doing so, you will get the OTP, on your registered email or contact number.
  • Enter the OTP there and re- enter the new password.

Also Check – 10 Things Every Customer Really Want From A Company

About Snapdeal

The largest online market, Snapdeal.com was founded by Kunal Behl And Rohit Bansal in 2010. It is having large number of sellers that are being united together at one single platform Snapdeal to serve more than 6000 destinations in India. It has been having more than 60 million products from numerous categories that come from various national as well as international brand retailers.

For any discussion you want to do it with Snapdeal customer care representatives like for placing order, return, exchange, cancellation of order or any other complaint, you need to dial Snapdeal customer service phone number and stay tuned with its social platforms including Facebook, twitter, Linkedin, YouTube.

That’s all about Snapdeal customer care number, the customers who want to view product catalogue can check Official Website.

Have A Look On Below Links

Yepme.com Customer Care Number Myntra Customer Care Number
Whaaky Customer Care Number Zivame Customer Care Number

12 thoughts on “Snapdeal Customer Care 92126 92126 | Care Executive – Toll Free Helpline

    • Hii Prerna,

      All products have not COD option. Before buying, must check as COD is not offered at all locations.

    • Thank You For Appreciating Our Efforts…. Visit Our Website customer-carenumber.com Regularly For Latest Updates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *