Koovs Customer Care Number – Toll Free | 24×7 Online Return/Exchange Helpline

Koovs Customer Care Number

Dial Koovs Customer Care Number toll free to buy high quality branded clothes for men and women from koovs online shopping portal.

Those who want to enquire about the online return/exchange of products; they can contact koovs customer care helpline number 24×7.

 

Koovs Customer Care Number

 

  • Koovs Customer Care Contact Number: 0124-6770000

 

Get Details – Top 10 Online Shopping Sites

 

Commonly Asked Queries

 

Question 1: Does Koovs Have Cash On Delivery?

Answer: Yes, koovs offers cash on delivery on all its products but the minimum sale value of products is Rs 0 and maximum is Rs 50,000. But Cash on Delivery will be provided in the serviceable area only.

 

Question 2: How Do I Return An Item To Koovs?

Answer:

  • Follow the below given steps to return any item to koovs.com
  • First you need to sign into my account section
  • Select the “RECENT ORDERS” option, and open the order item that you want to return.
  • After this chooses RETURN or EXCHANGE option on the product depending on the product you want to return including request a return, pack the items, address label sticker.

 

Question 3: How Do I Cancel My Order On Koovs App?

Answer: Customers must cancel the order within 24 hours of placing the order.

  • Login to the account by visiting official website koovs.com
  • Press on “My Account” and select the order which you wish to cancel.
  • Cancel the order by pressing on “cancel order” button.

 

Question 4: Which Is The Best Online Shopping Site For Clothes In India?

Answer: The best online shopping sites of clothes in India are –

  • Flipkart
  • Amazon
  • Snapdeal
  • Myntra
  • Infibeam
  • Koovs
  • Limeroad
  • Jabong

 

If you want to connect with Koovs service providers in Bangalore, jut dial the below stated Koovs customer care number and resolve all your queries in one go.

 

Check Now – What Is The Best Time To Shop Online

 

Koovs Office In Bangalore

Koovs Marketing Consulting Pvt. Ltd

657,17th E Main, 5th Cross,

Kormangala 6th block

Bangalore, India 560095

  • Koovs Phone Number: 080-67880666

 

Koovs Customer Care Email Address

If you want to connect with this online shopping site through online mode, check our the below stated email address. You can also send your feedback and get relevant information about the company and its products by using the respective email address.

 

Koovs Head Office Address

Check out the registered office of this company and get to know more about it. You can also clear all your doubts by reaching the respective address.

Marble E-Retail Pvt. Ltd.

75D, Gate No-2,

Sector-18Gurgaon, Haryana – 122015

 

Know About – The Right Way Of Filling Online Complaint

 

For Queries/Comments

 

Press Here To Track Your Order

 

Koovs on social platforms

 

Some Other Questions Asked By Customers-

 

Question 1: To shop at KOOVS.COM do I have to register?

Answer: Yes, you are required to register at KOOVS.COM so that the company could enhance your shopping experience every time you visit.

 

Question 2: How do I register myself?

Answer: You can easily register yourself in one go by pressing on the registration link. Once you become a registered user, you can enjoy the benefits of regular updates and services.

 

Question 3: Do I need to give my email ID and mobile number for registration?

Answer: Yes, you need to give a valid email ID and mobile number for registration purposes. You’ll be asked for such details so that you can have your purchase delivered to you at your doorstep.

 

Question 4: Is my personal information secure at KOOVS.COM?

Answer: Your personal information is truly secured with Koovs. Check out Koovs privacy policy for more information regarding this issue.

 

Question 5: Do I need to pay for registration?

Answer: The registration is totally free of cost and you only need to pay for your purchases made on this website.

 

Know About – Top 10 Companies That Provide Best Service To Their Customers

 

Question 6: For how long is my registration valid?

Answer: Once registered, you can enjoy the services of koovs as long as you want to.

 

Question 7: If in case I forgot my password, what do I do?

Answer: You can simply generate a new password by pressing on “Forgot Password” tab which is given at sign in/log in page. An email with link to generate a new password will be sent to your registered email Id.

 

Question 8: If I need to update my account information, what steps do I follow?

Answer: If you want to update your account information, simply Login in to KOOVS.COM, press on “My Account” and update your profile information or call at koovs.com customer care number.

 

Question 9: How do I unsubscribe from your services?

Answer: First of all, Login in to KOOVS.COM, press on “My Account” and after this, unsubscribe from my profile. For more details call at Koovs customer care number .

 

Question 10: I am based out of India and I want to place an order with a delivery address in India. Is it possible?

Answer: Yes, with KOOVS.COM you can do so if the pin code you have selected is serviceable by the firm’s courier.

 

Get Details – 10 Things Every Customer Really Want From A Company

 

Question 11: Which category products do you sell online?

Answer: koovs.com is online shopping store that renders its services to men and women. Products like accessories, watches, apparels, shoes, and fragrances from well-known brands are provided by KOOVS.

 

Question 12: How do I know my size?

Answer: The firm have provided size chart for each and every category of product which can be used for making a purchase. The size chart has US, UK and European sizes with conversions for easy references.

 

Question 13: Can I change the shipping address of the order?

Answer: Yes you can do so by Login in to the official website. On the home page press “My Account” and select the order where you wish to update the shipping address. For Updating address, just press on “change address” tab.

 

Question 14: Do the firm provide guarantee for merchandise?

Answer: All the products available on Koovs are reliable and obtain directly from vendors/brands. If vendors/brands provide warranty/guarantee for product then such information is mentioned specifically.

 

Question 15: I have placed an order but it’s not appearing in the “My Account” section. Why is that so?

Answer: You might be facing this problem due to some slight delay in the updating the order to the “My Account” section. This issue is common as our system experience uncountable new orders. So, stay cool as your order details will be updated automatically.

 

Do You Know – Why The Best Companies Have The Best Customer Care Team

 

Question 16: How do I add more products to my order?

Answer: Unfortunately you are not allowed to do that but you can easily place a new order and the order will be delivered to you on time.

 

Question 17: How can I make changes to my existing order?

Answer: The Company welcomes you to change the change the size or color of the order that you have placed. You just need to dial Koovs customer care number. Customer care number is well presented on this page.

 

Question 18: How can I use a voucher in the “My Account” section to place an order?

Answer: To do so, just add product(s) to your cart and enter voucher code in apply gift coupon section. This will enable you to use a voucher in the “My Account” section. Call Koovs Customer Care Number for more details.

 

Koovs Return policy

  • The Return process – Online Return/Exchange—You can return or exchange an item online at koovs.com by following the below steps.
  • First you need Log in to the ‘My Account’ section at KOOVS.COM
  • Select the product that needs to be returned/exchanged
  • Follow the steps and fill in the required information to complete the process.

To Return Or Exchange An Item Now, Press Here.

 

Koovs Cancellation policy

Cash On Delivery Policy

  • To avail C-O-D Service, all items in the cart should be applicable for C-O-D.
  • C-O-D is applicable on a minimum sale value of Rs. 0 and maximum of Rs. 50,000 only.
  • Pin code provided for Cash on Delivery should be in the serviceable area. If not, any online payment mode needs to be used.
  • You cannot open the box without making the payment at the time of delivery.
  • If the product is open, do not accept the order.
  • No credit/debit cards are accepted in Cash on Delivery.

Using Cash Back & Promo Codes/Coupons

  • Cash back Promo Code are applicable on few products on the website.
  • Special coupons should be redeemed within the limited period, and validity once expired, cannot be extended later.
  • com reserves the right to cancel any promotional ‘Promo Code’ and the transactions in which they are used. (This is not applicable on Cash back Promo Codes)
  • Cash back and Promo Code Coupon cannot be clubbed together to avail an offer at Koovs.com. This means, if Promo Code is used in an offer, Cash back cannot be generated.

Now you will be able to solve your queries related to Koovs Customer Care Number easily. For more details you can also check out its Official Website.

 

Have A Look On Below Links

First Cry Customer Care Number Aliexpress Customer Care Number
Crazeal Customer Care Number Infibeam Customer Care
Ayurwin Nutrigain Customer Care MedPlus India Customer Care

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *