Jabong Customer Care Number | Toll Free Exchange/Return Enquiry Ph No, Chat

Jabong Customer Care Number

Jabong Customer Care NumberOne of the best e-commerce website came into existence in 2012. It offers branded products for men, women and kids. Here is Jabong Customer Care Number through which you can communicate to its executives anytime from any part of the world. Jabong supporting team is going to respond to all queries, issues and complaints. It has expanded its operations not only in India but in International Market too. It has separate website for its international customer i.e. jabongworld.com, it aims to sell all ethic, western, electronic and many other useful items at affordable prices. You are free to call on Jabong Toll Free Number to exchange or return any product or need help regarding placement of order. Along with this, it provides the facility of Chat and SMS to supports its customers efficiently. To fetch crucial details concerning Jabong Enquiry Numbers, E-mail address, etc. you need to go through this page.

This Page Includes:

  • Jabong Customer Care Number
  • Jabong Track Order via SMS
  • Jabong Email Links
  • Jabong Office Address
  • Jabong Social Media Sites
CEO Sanjeev Mohanty
Owner Flipkart
Founded 2012
Motto Be You
Founders Praveen Sinha, Arun Chandra Mohan, Lakshmi Potluri

 

Jabong Customer Care Number

Jabong Complaint resolution process provides quick solutions to all problems, queries or any other issues. If you face any problem regarding its products, services or policies, you are free to contact on the number provided here.

Contact Number Email
0124-6128000 [email protected](8 am -12 am)

 

Jabong Track Order via SMS

Send OS (space) (last five digits of your order number) to 9949933333.

Jabong Email Links

You can drop Email on E mail address provided here for getting resolutions related to Corporate Sales, Career, Press Relations, and Business Development & Partnerships etc. The chief manager will review the dispute and respond within 1 day.

Enquiry Email
Corporate Sales [email protected]
Business Development & Partnerships [email protected]
Careers [email protected]
Press Relations [email protected]
Customer Service Chief Manager [email protected]

 

Check Here – How to Write a Complaint Email to a Company

Jabong Office Address

In order to get quickest solutions, you can visit Jabong Corporate office, the address of which is provided below.

Novarris Fashion Trading Private Limited

Plot no. 82A, Sector 18, Gurgaon,

Haryana – 122015

Jabong Social Media Sites

If you still face any query related to its products, services or policies etc, you can contact Company representatives via social media sites such as Facebook, Twitter, LinkedIn, the link of which are provided underneath.

Name of Site Address
Facebook facebook.com/myjabong/
Twitter twitter.com/myjabong
LinkedIn linkedin.com/company/jabong
YouTube youtube.com/user/JabongIndia
Google Plus plus.google.com/+Jabong

 

Also Check – The Right Way of Filling Online Complaint

 

Ques 1: Can I change the mode of refund after raising a refund request?

Ans 1: No, at present as per the company policy once the customer entered by type of refund mode, it cannot be changed.

 

Ques 2: How can I place an order?

Ans 2: To place an order, follow the below given steps:

  • Go to the official site and from there select the items that you want to buy.
  • After selecting the item, check the expected delivery date and time.
  • After that hit on the “Check Delivery Details” link in order to check if COD service is available or not, by entering your PIN code. Also enter your details such as contact number, your email address, your residential address etc.
  • Now you have to create your account by registering or you can also do it by entering your email address.
  • Now enter your Voucher/Discount coupon codes as applicable.
  • Now again check the final price of item and shipping charges (if any) and select one  of the payment options which are given there.
  • At last hit on the “Submit” button.

 

Ques 3: How can I return a product?

Ans 3: In case of you are not satisfied with the product that you had ordered and want to return it. You can follow the below given steps:

  • Sign in to your account from the official website.
  • Hit on the “Select My Order” section.
  • Now select “Order Details “tab against the order that you wish to return.
  • At last hit on “Return” button.

 

Ques 4: When I return my order, will I get refund for cod charges as well?

Ans 4: No, the company does not provide this facility.COD charges are non-refundable convenience fee.

 

Ques 5: How long will the refund process take?

Ans 5: The refund process normally takes 2 working days. But in some of the cases the refund receipt depends on the mode of the payment that you had chosen. Some of the refund scheduled times are given below:

Payment Method Refund Receipt Time
Jabong Voucher 2 business days
Bank Transfer/NEFT 4 business days
Debit Card 5-7 business days
Credit Card 5-7 business days
Wallet 7 business days

 

Ques 6: What is the exchange process & how soon can I expect the exchanged product?

Ans 6: The Company provides 3 types of exchange processes:

  • Door Step QC: In this case the company’s field executive will be there to pick up the product from your address within 5-7 working days from the day you raised the exchange request. Field executive will make a quality check of the product at your door step.
  • Product Pick Up: Once your product is QC passed, the filed executive will pick up your product from your door step.
  • New Product Dispatch: Your new order will be dispatched within 24 hours.

 

Ques 7: Is exchange available in my area?

Ans 7: Keep in mind that at present the company provides its exchange facility at those locations only where the logistics team can go for the pickups.

 

Ques 8: How do I exchange a product?

Ans 8: In order to exchange your products, follow the below given steps:

  • Firstly sign in to your account from the official website.
  • Hit on the “My Order” tab and from their select your order.
  • Now hit on “Order Details” tab which was present in front of the product that you want to exchange.
  • At last hit on the “Exchange” button.

 

Ques 9: Is there any hidden charges for exchange?

Ans 9: The Company’s exchange service is absolutely fee of cost. The customer can enjoy this facility on any of the product up to 15 days of the product delivery.

 

About Jabong

Jabong is an e-commerce site which was established in 2012. In July, 2016 Flipkart became successful in acquiring Jabong through its unit Myntra for about $70 Million. Within a short span of time, it gave stiff competition to its competitors. Millions of customers are purchasing its product from different parts of country. Within few years, its products demand keep on rising in males, female and kids section. It offers footwear, apparel, jewellery, mobile phones, computers, computer accessories and many more products to a wide variety of customers.

The main motto of Jabong is to achieve the highest level of “Customer Satisfaction” by offering excellent services. You can go through official website of Jabong and make a choice in selecting wide variety of products.  It follows both an inventory model and a managed marketplace model so as to deal with production and sales. This online shopping has been ranked among the top 25 trusted online brands in India according to the Brand Trust Report. So customers who want to acquire any knowledge or have any issues regarding its services then you can call the customer care executives through the numbers given in this page. Customers who want to exchange/returns then kindly contact with its toll free support no for easy assistance. Complaint resolution process of Jabong is fast and efficient that it ensure resolution of each and every problem within time. You are free to call on Jabong Customer Care Number so as to get quick solutions of your queries. To get more detailed information related to Jabong products or services, you should visit its official site which is www.jabong.com

Have A Look On Below Links

Amazon Customer Care Number eBay Customer Care Number
Best Buy Customer Service Number

Myntra Customer Care Number

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *