MobiKwik Customer Care – 24 Hour Number | Toll Free Complaint, Support

MobiKwik Customer Care

Are you in search for an effective way for online mobile recharge, bill payment, booking of bus tickets etc.? Then must get in touch with MobiKwik Customer Care executives by dialing MobiKwik customer care number 24 hour at any time interval.

Well, the availability of MobiKwik toll free number will save your time, money and efforts in utilizing all these services. The most interesting thing is that you don’t need to charge any extra prices for online mobile bill payment or recharge.

MobiKwik Customer Care Support Number

It is an often truth that while using the MobiKwik services online, you might face any trouble so, there is an option to convey or mail your complaints that is via MobiKwik customer care toll free number.

We must appreciate the efforts taken by two great people Upasana Taku and Bipin Preet Singh for this amazing online service. The customer-carenumber.com team members have given the details information about MobiKwik customer care support number here.

Mobikwik Customer Care Number

Founded  2009
CEO  Bipin Preet Singh
Mobikwik Customer Care Number  +91 9466446644
Headquarters  Gurugram
Founders  Upasanataku, Bipinpreet Singh

 

Check Here – How To Make Online Payment

MobiKwik Customer Care Toll Free Number

For instant reference, you may use the MobiKwik customer care number toll free no details which are given below-

MobiKwik Customer Care No: 094664-46644

MobiKwik Customer Care Contact No

  • MobiKwik phone number: 093139-25342
  • MobiKwik customer care number toll free no Delhi: 011-3090-8686
  • MobiKwik customer care helpline no Mumbai: 022-3093-2093
  • MobiKwik customer care no 24 hours: 08:00 AM to 10:00 PM on all days
  • Official Website: www.mobikwik.com

MobiKwik Customer Care email id

Send Your Query At Respective Email Id For Instant Solutions!!

 

 Also Check – 10 Things Every Customer Really Want From A Company

MobiKwik Postal & Registered Office

One Mobikwik Systems Private Limited,

2nd Floor, Orchid Centre,

Golf Course Road

Sector 53, Gurgaon,

Haryana 122002, India

What are you waiting for? Enjoy Exclusive benefits for MobiKwik!!

  • Recharge/Bill
  • Add Money
  • Offer/Shopping
  • Transfer Money
  • Account
  • BBPS
  • MobiKwik Visa Exclusive
  • Others

MobiKwik Customer Support

Connect with MobiKwik at social platforms

Get Details – The Right Way Of Filling Online Complaint

Frequently Asked Queries ForMobiKwikCustomer Care Support

Question 1: What Is MobiKwik? Why Should I Use It?

Answer: MobiKwik is most convenient and safest mobile wallet app of India. People can use it for Shopping, Mobile recharge, DTH recharge, Money transfers and Bill payments. When you are shopping, dining, travelling etc., use MobiKwik for a cashless, hassle-free experience.

Question 2: Wallet? How Does It Work?

Answer: Wallet is secure online wallet where you can save your money and use it money for Recharges, Bill Payments and to shop. In MobiKwik wallet, the balance is the amount in Indian rupees that can add via different payment options.

Question 3: Is There Any Registration Fee?

Answer: There is no fee for registration this Wallet app is absolutely free. If you want to become MobiKwik user, you don’t need to deposit any registration fee.

Question 4: How Quickly Does The Top Up Get To The Phone?

Answer: it is the “Quickest” way to mobile freedom and you will wait for few seconds. After this, you will get top up to the phone.

Question 5: Recharge Unsuccessful! Where Is My Money?

Answer: Read the below given some possible reasons:

After adding money to the wallet, you haven’t processed a recharge transaction; there was a delay from the operator’s end, so directly call at MobiKwik customer care number.

  • May be a denomination issue
  • There is connectivity issue due to which the recharge was stalled
  • If you don’t have money in your wallet, your payment isn’t successful.
  • If recharge will unsuccessful, you will be refunded to your wallet.

Check Now – Top 10 Companies That Provide Best Service To Their Customers

Question 6: Can I Use My Wallet For Other Prepaid Mobile Numbers If My Friend Needs A Recharge?

Answer: Yup!!!! You can recharge mobile numbers of your loved ones through MobiKwik wallet.

Question 7: How Can I Do A Recharge Without An Internet Access?

Answer: Yes!!! You can recharge without an internet access through SMS or call to recharge your mobile.

Question 8: I Do Not Have Access To Computer All The Time! Is There An Alternative?

Answer: users, if you want to download this app in your mobile phone, you can install it anytime or use it for all your transactions.

Question 9: Why I Am Not Able To Add Money?

Answer:  Read the below given details.

  • If you don’t have authorization from issuing bank, you are able to add money.
  • May be, there is no sufficient balance in your bank account.
  • Wallet spend limit for the month of 10000 reached
  • Try another Mode of Payment.

Press Here To View More Questions Asked By Customers

Let’s know About MobiKwik Customer Care Support!!

MobiKwik is one of the Largest Independent Mobile Payments Company which quickly recharges sites online for mobile networks. It is one of the leading Mobile Wallet companies of India so that any users make virtual use of this wallet to make any kind of payments through online or offline. MobiKwik has received the Prepaid Payment Instrument license from the Reserve Bank of India on 18 July 2013.You can easily make payment of Rs. 50,000 (brick and mortar) and Rs. 20,000 (online) like real wallet.

MobiKwik is a private limited company which is incorporated under the provisions of Indian Companies Act, 1956. It registered corporate office is located at 2nd Floor, Orchid Centre, Golf Course Road, Sector 53, Gurgaon-122002 authorized by Mr. BipinPreet Singh. If nay one want to use this online wallet they need to successfully completing the registration process to make Merchant Account but you have to be eligible.

 For being an eligible you have to read, understood and agreed all the Terms and Conditions of Service. The users can also register their query at MobiKwik customer care complaint number.

“MobiKwik Wallet” must be used in used when any user wants to purchase goods and services of Merchants (“Wallet to Merchant Transfer”), or to avail of certain financial services (Wallet to Wallet Transfers) & (Wallet to Bank Transfers) as per the RBI Regulations and Terms and Conditions of Services (“T&Cs”).

“Wallet-to-Bank Transfer” refers to use of MobiKwik when a customers want to make use of it to transfer the funds from online Wallet for savings or current bank account.

“Wallet-to-Wallet Transfer” is the service in which Users can transfer his money via online from his MobiKwik Wallet to another Wallet, as per the rules and regulation of the RBI or (“T&Cs”).

This is all related to MobiKwik customer care- 24 hour number, for more information, you need to visit the official website

Have A Look On Below Links

JioMoney Customer Care Number Vodafone mPesa Customer Care
HDFC PayZapp Customer Care PayUMoney Customer Care Number

5 thoughts on “MobiKwik Customer Care – 24 Hour Number | Toll Free Complaint, Support

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *