Ekart Logistics Customer Care Number | Track Courier, 24×7 Contact No Helpline

Ekart Logistics Customer Care Number

Using services from Ekart logistics and want to get in touch with their contact executives? Call on Ekart Logistics Customer Care Number for speaking directly with helping associates. The list of Ekart logistics helpline no are scrutinized below.

You can communicate about anything like tracking of courier, delay of parcel, payments and other issues. The assistance will be given to clients 24×7 through Ekart Logistics Customer Care contact number.

 

Ekart Logistics Customer Care Number

 

Customer Service Hours!!

(Between 8 Am And 11 Pm (IST) On Monday-Friday)

(Between 10 Am And 7 Pm (IST) On Saturday-Sunday)

Ekart Logistics Customer Care Contact Number

  • Ekart Courier Customer Care Number: 1800 208 1888 
  • Ekart Logistics Toll Free Number: 1800-420-1111
  • Ekart Logistics Contact Number: 080-6798-2222
  • Ekart Logistics Email Id : [email protected]
  • Official Website: ekartlogistics.com

 

Get Here All Companies: Courier Customer Care Number

 

Highly Asked Queries By Customers

 

Ques 1: How do I contact Ekart logistics?

Ans: Ekart Logistics Company has provided the facility of toll free number. To directly contact with executives, call on Ekart Logistics customer service number 1800-420-1111 and 080-6798-2222.

 

Ques 2: What is Ekart logistic?

Ans: Ekart logistics also known as Ekart courier service providing company is basically a subsidiary of flipkart pvt ltd. The head office of Ekart Logistics Company is set up in Bangalore, Karnataka.

 

Ques 3: Do Ekart logistics deliver on Sunday?

Ans: Yes, absolutely, Ekart logistics deliver on Sundays also. Actually, it is considered the most suitable day for home delivery according to flipkart logistics. Therefore, Ekart has made some contractual agreements with flipkart and amazon to ensure deliveries on Sundays.

 

Ques 4: Does flipkart deliver overnight?

Ans: Well, it totally depends upon the courier services. If we talk about the courier deliver through India post, they deliver the goods till 05.00 pm. Flipkart mostly deliver their shipments till evening 05.00 pm or 06.00 pm

 

Press Here>> To Track Your Order Online

Know Here: How Can I Track My Courier

 

Ekart Logistics Registered Office Numbers

You can contact company representative whose name as well as Ekart Logistics Customer Care Number is mentioned here. The associates will tries to solve your queries in least time.

  • Corporate Identity Number: U74900KA2015PTC080778
  • Ekart Logistics Phone Number: 1800 208 1888
  • Contact Person: Mr. Mahesh Kumar

Ekart Logistics Customer Care Email Address

You can write to Ekart Logistics on the mail address provided here. So, no need to worry any more. Solve your queries by maintaining contact through e mail.

Ekart Logistics [email protected]
Ekart  Courier [email protected]
Ekart logistics track portal.ekartlogistics.com

 

Ekart Logistics Head Office Address

Here is Ekart Logistics Head office Address which is going to be useful for Ekart Logistics customers.

360, 13th A Main Rd,

Yelahanka Satellite Town,

Yelahanka, Bengaluru,

Karnataka 560064

  • Ekart logistics contact no: 1800 208 1888 

 

Read About – Different Courier Services In India

 

Follow Ekart Logistics On:

Commonly Asked Questions

 

Ques 1: What is EKART Courier?

Ans: EKART Courier is a service which is offered by company to the people of India by helping them in sending their courier anywhere in the country using  reliable, continent and speedy methods .This  Facility is also known as Consumer Courier Service.

 

Ques 2: How Can I Make A New Booking?

Ans: Follow the steps so as to make new booking, if any queries arise, contact Ekart courier customer care no.

  • Firstly visit official site.
  • There you will be given two boxes named as “Pick-Up Area Pin code” and “Delivery Area Pin code”.
  • Enter the Pin codes of the locations.
  • At last hit on the submit button.

 

Ques 3: Do You Allow Drop-Off Of The Item(S)?

Ans: At present the company does not provide the drop-off facility to its customers. It only provides the door-step pick-up facility.

 

Ques 4: Up to how much weight I can courier?

Ans: The Company allows its customers to courier anything up to maximum weight of 10kg.The Company provide some expectations in some cases. To see the expectations list visit official site or call on Ekart Logistics Customer Care Number.

 

Ques 5: Do You Offer Pick-Up In My Location? Do You Deliver To A Particular Location?

Ans: To check whether the pick-up option is provided in your location follow the steps:

  • Go to the home page.
  • Enter the “Pick-Up Area Pin code” and “Delivery Area Pin code”.
  • Hit on the submit button.
  • You will be notified there if you got the pickup facilities available in your location.

 

Ques 6: How Can I Track My Courier?

Ans: In order to track your order you have to enter the Tracking Id that was given to you at the time of booking, in the field named as “Track Order “which was present in each page of the website. To get more details call on Ekart Logistics Customer Care Number.

 

Ques 7: Should I Package My Item(S)?

Ans: In case if you have selected the packaging facility, then you not need to worry of packing. The pickup man will itself pack the items at the time of pickup. For more details, call on Ekart Logistics Customer Care Number.

 

Ques 8: Can You Deliver At A Particular Time?

Ans: The Company can’t provide you the correct time of the delivery as the delivery man has to deliver many parcels may be at the same location. But he will try his best to deliver you as possible as he can.

 

Ques 9: What Do I Do In Case I Do Not Receive My Refund?

Ans: In that case you can contact Ekart logistics customer care number and ask for help. You can also recheck your accounts details that were shared with the company in the “My Booking Page”.

 

Do You Know – Why The Best Companies Have The Best Customer Care Team

 

About Ekart Logistics

EKART is one of the premier logistics and supply chain which use to deliver around 10 million shipments. It came into existence in 2009. To serve the customers, it is offering value added services by maintaining supply chain with Flipkart.

It acts as an in-house supply chain of flipkart which offers facilities such as Cash on Delivery so as to offer convenience to its customers. Along with this, it provides In-a-day guarantee in near about 50 cities and Same-day guarantee in 13 cities of the country.

Due to expansion in market share, it is now offering the same proposition to Brands, Sellers, Platforms and Consumers outside of the Flipkart Group. Ekart logistics courier service introduced by India’s leading online shopping site Flipkart.

It uses to sell its entire parcel via Ekart. Due to rising growth in Indian Market and safest delivery facility, Flipkart’s CEO Binny Bansal has invested near about Rs 666 crore (almost $100 million) in Ekart Logistics. With its operation in almost every major city in India, it serves best through its customer support team. Finally, you get Ekart Logistics Customer Care Number/ Ekart Logistics Contact No.

You can call anytime to get quickest solutions to your queries via Ekart logistics customer care number. For more detailed information regarding Ekart Logistics, you can visit Official Website and stay in touch with us through our web portal that is customer-carenumber.com

 

Have A Look On Below Links

Gojavas Courier Customer Care First Flight Courier Customer Care
India Post Customer Care Professional Courier Customer Care
Overnite Express Courier Customer Care Speed Post Customer Care Number

12 thoughts on “Ekart Logistics Customer Care Number | Track Courier, 24×7 Contact No Helpline

  1. Delivery boy did not give bill to me.The material was sent to me from Flipkart.The goods is delivered by delivery boy.the good is received by My daughter.when she asked bill of goods,he replied that this is my delivery proof,I can’t give to you please look in matter personally.my mobile number:8754557913/8072915898

  2. Product order on flipkart returned without informing me . There should make a phone call to customer before doing such act.

    Please also provide me name of contact person, contact number and address of bareilly office of ekart logistics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *